.

SMART PLATFORM SOLUTIONS

SPS staat voor Smart Platform Solutions en richt zich, zoals de naam al zegt, op "slimme" oplossingen t.b.v. hoogwerkers. Duurzaamheid staat hierbij altijd centraal.

Smart Platform Solutions B.V. (SPS) is een jonge organisatie binnen de hoogwerkerbranche. Ons doel is om vooruitstrevende producten te bieden, waardoor men "slimmer" kan werken.Hierbij kan men denken aan het ontsluiten van moeilijk bereikbare locaties tot en met de ontwikkeling van milieu verantwoorde machines. Ons werkterrein begint, waar andere fabrikanten ophouden.

 

 
 


Door onze jarenlange ervaring binnen de branche en samenwerkingsverbanden met betrouwbare partners, kunnen wij snel reageren en handelen binnen de kaders van wet- en regelgeving om te voldoen aan de wensen vanuit de markt. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze producten, of vragen hebben, dan verzoeken wij u om te reageren middels ons contactformulier op deze website. Dit geldt ook voor vragen/opmerkingen in relatie tot hetgeen u graag ontwikkeld zou willen zien, maar nog nergens heeft gevonden.